Var klar for å reise til Manchester – føler seg snytt av gamleklubben

Joshua King, Bournemouth, England
Foto: Action Plus / Simon West

Bournemouth- og den norske landslagsspissen Joshua King, føler seg snytt av gamleklubben Manchester United på Deadline Day, ifølge Daily Mail.

Joshua King var for mange overraskende nok et overgangsmål for Manchester United på Deadline Day. Solskjær og co. var desperate etter en spiss på overgangsvinduets siste dag.

Saken fortsetter under videoen

Hadde hodet i Manchester

United la inn et bud på 25 millioner pund for nordmannen på Deadline Day men budet ble avslått av Bournemouth.

Daily Mail skriver at Eddie Howe var klar for å akseptere et bud på 30 millioner pund. Uniteds representanter skal også ha hintet om et siste bud men vendte i stedet oppmerksomheten mot Kina og Odion Ighalo. Den tidligere Lyn-spilleren ble signert på lån uten å gjennomføre en medisinsk sjekk.

Det skal ha frustrert King som var klar for å reise tilbake til Manchester United, som han signerte for som 16-åring. Spissen skal ha vært mentalt forberedt på å forlate Bournemouth og signere for United.

Skade og nedrykkskamp

King ble til slutt værende i Bournemouth og må nå belage seg på nedrykkskamp.

28-åringen er for øyeblikket ute med en hamstringskade i en viktig periode for Bournemouth som kjemper for å overleve i Premier League. King blir tidligst klar igjen i slutten av februar, ifølge Eddie Howe.

«The Cherries» ligger for øyeblikket på en 16. plass i Premier League etter 25 kamper. Klubben fra sørkysten har kun vunnet sju kamper i årets sesong.

Denne sesongen har King spilt 16 seriekamper og scoret tre mål. I tillegg står han med tre målgivende pasninger i Premier League.

Foto: Action Plus / Simon West