Uniteds kaptein på vei bort fra klubben – ønsker seg til Italia

Marcus Rashford og Ashley Young, Manchester United, England
FOTO: Reuters/Lee Smith

Ashley Young er tilbudt ny kontrakt, men ønsker å forlate Manchester United. Det melder flere anerkjente journalister.

Uniteds kaptein Ashley Young ønsker seg bort fra Manchester United. 34-åringen har kontrakt ut denne sesongen. Inter Milan er klubben som leder an i kampen om engelskmannens signatur. Antonio Conte og Inter ønsker Young på en 18 måneder lang kontrakt. United har imidlertid tilbudt en ny kontrakt til Young, som han har takket nei til.

Saken fortsetter under videoen

Kan dra denne måneden

Flere anerkjente journalister melder om dette. Blant annet BBCs Simon Stone.

– Ashley Young vil til Inter. Det kan skje denne måneden, men de er ikke enige. Hvis ikke, vil det skje til sommeren når kontrakten går ut. Ingenting er klart enda, skriver Stone.

Også den italienske Sky Sports-journalisten Gianluca Di Marzio melder om saken.

– Det er travle dager for Inter på overgangsmarkedet. Nerazzuri er nær ved å lande en avtale med Ashley Young, etter at Manchester United har åpnet for et salg i januarvinduet. Partene jobber nå med å få på plass en avtale, skriver Di Marzio på sin egen hjemmeside, som han referer til på Twitter.

Ashley Young kom til United fra Aston Villa 23. juni 2011. Overgangssummen den gangen var på £17 millioner. Han har vunnet Premier League, FA cupen, Ligacupen og Europa League med United. Opprinnelig var han en kantspiller, men de senere årene har han vært for det meste å finne på sidebackplass. Han står med 261 offisielle kamper, 19 mål og 43 målgivende pasninger for klubben. I tillegg har han spilt 39 kamper og scoret syv mål for det engelske landslaget.

Ønsker ikke å være med i kamptroppen

Det skal påpekes at Manchester United har ikke bekreftet noen av opplysningene selv.

Sportsbibelen refererer til Di Marzio på at Young ikke ønsker å være med i kamptroppene fremover.

– Fra og med Manchester Uniteds neste kamp ønsker ikke Ashley Young å bli inkludert i lagoppstillingen, ikke engang på benken.

Foto: Action Images via Reuters / LEE SMITH – stock.adobe.com