United-stjernen fyrer tilbake mot Mourinho: – Tydelig at han ofte tenker på meg

Foto: Matt Janzer / Wikipedia

Luke Shaw hadde ikke sin beste periode som fotballspiller med José Mourinho som manager. Nå har han igjen fått kritikk fra portugiseren.

José Mourinho innehar for øyeblikket en ekspert-rolle på radiokanalen Talksport under EM. Etter Englands 1-0-seier i gruppespillets siste kamp mot Tsjekkia, var han nådeløs med sin tidligere spiller i Manchester United.

Saken fortsetter under videoen

Mourinho beskrev Shaws innlegg fra dødball som «forferdelig dårlig». Venstrebacken spilte ikke i den første kampen mot Kroatia, men var på banen i samtlige minutter mot både Skottland og Tsjekkia.

– Det er tydelig at han tenker på meg ofte. Til og med noen av lagkameratene mine lurer på hva problemet hans er. At vi ikke gikk veldig godt overens er ikke noe å skjule. Jeg synes han er en fantastisk manager, men fortid er fortid. Det er på tide å gå videre fra dette. Han klarer tydeligvis ikke det, sa Shaw til BBC i forbindelse med Mourinhos kommentarer.

De to vant Community Shield i 2016 og Europa League i 2017 sammen i Manchester United. For Shaw sin del har derimot prestasjonene fått et oppsving etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som Uniteds manager.

– Det han sier nå er ingenting i forhold til ting han har sagt tidligere. Men jeg er ferdig med den tiden nå, og har vokst opp. Jeg lært mye med han som manager i tre år, men nå er det enkelt å ignorere det han sier og le litt av det.

José Mourinho dro videre til Tottenham Hotspur. Der ble han i 18 måneder, før han fikk sparken i april i år. Neste sesong skal han trene Roma i Serie A.

Luke Shaw og England vant gruppe D i EM. I morgen klokken 18:00 norsk tid møter de Tyskland på Wembley i åttendedelsfinale.

Les også:

Sky Sports: Premier League-klubb enig med Midtjylland-spiller