United-stjerne med overraskende uttalelse om denne spilleren

Foto: Christopher Johnson / Wikipedia

Isak Brønseth

29. april 2020

ChelseaManchester UnitedPremier League

Luke Shaw har spilt mot både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Den tøffeste han har møtt er derimot en nigeriansk angrepsspiller.

I et intervju med Manchester Uniteds offisielle nettside forteller Shaw om angrepsspillerne han har spilt mot. Dette inkluderer store navn som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Den tøffeste motstanderen møtte han likevel før tiden i United. Shaw husker spesielt godt en opplevelse han fikk som 17-åring for da han spilte for Southampton.

Saken fortsetter under videoen

– Folk tror alltid at jeg tuller, men en av mine vanskeligste kamper noen gang var mot Victor Moses. Han var veldig rask, direkte og sterk. Jeg har spilt mot Bale, Messi og Hazard, men jeg vil alltid huske Moses best, fortalte Shaw.

Den engelske venstrebacken var en del av Southampton fra 2003 til 2014, da han ble hentet til Manchester United. Han står nå med åtte kamper for det engelske landslaget. Victor Moses er for tiden på utlån til italienske Inter fra Chelsea.

– Kanskje det var fordi jeg var så ung. Det var en skikkelig utfordring for meg å spille mot han [Moses], sa Shaw videre.

God innflytelse fra Ibrahimović

Vider svarte 24-åringen på innsendte spørsmål fra United-fansen. På spørsmål om hvilken spiller som hadde hjulpet han mest opp gjennom årene, svarte Shaw følgende:

– Det er et vanskelig spørsmål. Jeg tenker tilbake til da Ibrahimović fremdeles var her i klubben. Han presset alle både fysisk og psykisk på trening. Han gjorde meg sterkere og jeg lærte mye av han. I tillegg vil jeg nevne Pogba. Han sier alltid at jeg må tro på meg selv.

Shaw har spilt i 18 av 29 ligakamper for United denne sesongen. Laget ligger på femteplass på tabellen, tre poeng bak Chelsea.