United-spissen gratulerte rivalene: Slettet meldingen etter sterke reaksjoner

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Morten Haugdahl Lie

18. juli 2020

LeedsManchester UnitedPremier League

Marcus Rashfords gratulasjon til nyopprykkede Leeds United vekket stor oppmerksomhet og mange reaksjoner på Twitter.

Leeds kunne feire opprykket til Premier League for første gang på 16 år etter at West Brom tapte mot Huddersfield forrige fredag.

Saken fortsetter under videoen

Flere kjente Leeds-supportere og tidligere spillere var ute med gratulasjoner i sosiale medier etter at opprykket var spikret.

Manchester United-stjernen Marcus Rashford var en av mange nåværende spillere som gratulerte klubben med opprykket. Det angret han raskt på, skriver britiske The Mirror.

– Som United-fan er jeg glad for å se Leeds United tilbake i Premier League der de hører hjemme. Gratulerer, skrev United-spilleren på Twitter.

Foto: Skjermdump

Reaksjonene strømmet på, men det fikk tydeligvis landslagsspilleren med seg og slettet tweeten. Senere la han ut en ny melding.

Rivaleriet mellom Leeds og Manchester United er stort og forholdet mellom klubbenes supportere har i lang tid vært meget anstrengt. Dermed var ikke Rashfords melding godt mottatt av Manchester United-fansen.

– Rashford som gratulerer Leeds viser forskjellen i mentaliteten hos spillerne i disse dager. Rivalisering betyr ikke dritt for dem, var en av meldingene på Twitter.

Denne sesongen henger Manchester United med i kampen om en Champions League-plass i Premier League. Med to kamper igjen av sesongen befinner klubben seg på 5. plass à poeng med Leicester på 4. plass.

Søndag møtes Chelsea og Manchester United til semifinale i FA-Cupen.