United.no åpner alle saker: – Mange har United og fotball som sitt friminutt

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Morten Haugdahl Lie

6. april 2020

Manchester UnitedPremier League

Norges største supporter-nettside har åpnet alle saker. Redaktør, Dag Langerød, forteller at det er en ekstraordinær situasjon vi nå befinner oss i.

Koronavirus-pandemien herjer i store deler av verden og nesten all sport er enten avlyst eller utsatt. Det er fortsatt usikkert når Premier League-sesongen fortsetter, men når man ikke kan se Premier League, så får vi nøye oss med å lese om verdens beste liga.

Saken fortsetter under videoen

Alle skal få muligheten til å lese

Supporternettsiden, United.no, lar alle saker være åpne for alle som vil lese blant annet nyheter om fotballklubben. Til Britiskfotball.com, forklarer redaktør Langerød, viktigheten av at alle skal få tilgang til sakene som publiseres på nettsiden.

– Det handler om at det er en ekstraordinær situasjon. Fotball og United er i den store sammenhengen nå mindre viktig, men hva kunne vi gjøre akkurat nå? En enkel ting var nettopp dette, å la alle, uansett medlemskap eller ikke, lese alt vi har av nyheter, intervjuer, historiske tilbakeblikk og mer hvis de ønsker det. I tillegg kommer flere av sakene fra det nye medlemsbladet og en kåring av tidenes 50 største United-spillere til uka.

Hvordan er trafikken på nett nå om dagen?

– Vi har fortsatt 30-40.000 innom United.no hver dag. Vi skjønner også at veldig mange setter fotballen til side nå og bryr seg mindre, men samtidig er det mange som har ulike spørsmål og fortsatt har United, fotball og United.no som sitt friminutt. Og hvem vet, kanskje legger noen flere merke til hva vi driver med, liker det og vil bli medlem? Hvis ikke så er det i alle fall en sjanse for alle til å få enda mer United-lesestoff med kvalitet nå i en periode hvor man kanskje blir litt lei av sine egne fire vegger, eller turer med barn, hund, Netflix og annet – hele tiden, hver dag, forteller Langerød til Britiskfotball.com.