United-legenden avslører: – Jeg hadde signert for Arsenal

Foto: Austin Osuide / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

4. april 2020

Manchester UnitedPremier League

Manchester United-legenden, Gary Neville, forteller at han ville ha signert for Arsenal hvis han noen gang hadde blitt overflødig i klubben.

Neville var trofast mot United i 19 år før han la skoene på hylla i en alder av 34 år.

Saken fortsetter under videoen

United og Arsenal var bitre rivaler da begge klubber kjempet om Premier League-overherredømme på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Neville var ofte innblandet i kontroversene da klubbene møttes, blant annet ble han kritisert for sine taklinger på Arsenal-spillerne.

Ville signert for Arsenal

Likevel insisterer 45-åringen at han alltid hadde den ytterste respekt for «The Gunners». Nå avslører han til Sky Sports at han at han hadde vært åpen for en overgang til Nord-London hvis karrieren hadde utviklet seg annerledes.

– Jeg tok den avgjørelsen at jeg bare ville ha Manchester United ved siden av navnet mitt. Men hvis Ferguson hadde fortalt meg at min tid i United var omme, ville jeg selvfølgelig spilt for en annen Premier League-klubb.

– Arsenal ville vært nummer én for meg. Du kunne dra til Highbury og bare føle tradisjonen for stedet. Jeg følte bare at de alltid gjorde ting på riktig måte, forteller Neville.

Neville vant Premier League hele 12 ganger og Champions League to ganger. I tillegg har han fire gull i FA-cupen og tre Ligacup-gull.