Tysk avis: Leverkusen-stjernen har blitt enig med Chelsea

Foto: Wikipedia

Bayer Leverkusens stjernespiller, Kai Havertz, skal være enig med Chelsea. Alle andre interesserte klubber er ute av bildet skriver tyske Sky Sports.

– Vi kan se bort fra alle andre klubber. Ifølge vår informasjon er Havertz enig med Chelsea FC. Alle personlige vilkår som lønn og kontraktsdetaljer er blitt sjekket og avklart, sier Sky Transfer-ekspert Marc Behrenbeck.

Saken fortsetter under videoen

De generelle betingelsene for avtalen mellom klubbene er også kjent ifølge avisen. Det skal handle om en overgangssum på 80 millioner euro pluss bonuser for angriperen.

Uken etter sesongslutt i Premier League, vil Peter Cech, som fungerer som teknisk rådgiver for Chelsea, reise til Tyskland for å snakke med Bayer Leverkusen. I tillegg til de nøyaktige overgangsdetaljene, vil det også handle om tidspunktet for overgangen, skriver avisen.

– Det bør avklares om Havertz fortsatt vil spille i Europa League for Leverkusen. Klubben har gjentatte ganger understreket at de regner med at Havertz vil spille ferdig sesongen, sier Behrenbeck.

Havertz kan bli den andre store signeringen fra tysk Bundesliga denne sommeren, etter at Timo Werner ble hentet fra RB Leipzig.