Tottenham vil nekte å selge superstjernen til en Premier League-rival

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Isak Brønseth

13. april 2020

OvergangsrykterPremier LeagueTottenham

Rykter rundt Harry Kanes fremtid har florert den siste tiden. Tottenham skal derimot ikke ha noe ønske om å selge stjernespilleren til en klubb fra samme liga.

Dette melder Sky Sports. Tidligere har det vært hevdet at Tottenhams styreformann Daniel Levy var villig til å selge Kane for svimlende 200 millioner pund for å hjelpe klubben gjennom den pågående koronakrisen. Dette tilbudet skal uansett angivelig ikke gjelde for andre klubber i Premier League.

Saken fortsetter under videoen

Kane utelukker ikke overgang

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er en av klubbene som har vært koblet til den engelske storscoreren. Kilder har derimot fortalt Sky Sports at dette ikke er aktuelt. Kane selv har tidligere uttalt at han vil kunne forlate Tottenham dersom klubben ikke gjør særlig fremgang.

– Jeg elsker Spurs, og vil alltid gjøre det. Men jeg har alltid sagt at dersom jeg ikke føler at vi har fremgang som lag eller at vi ikke går i riktig retning, så vil jeg ikke bli her bare for å bli, fortalte han sent i mars.

-Ville vært en perfekt signering for United

Tidligere United-spiller Gary Neville har også hevdet at Kane ville vært en svært bra signering for gamleklubben.

– Alle klubber i Premier League ville sagt ja til Harry Kane. Han har en fantastisk mentalitet, gir alltid hundre prosent og vil alltid score mål, sa han.

Neville mener også at Kane ville passet bra inn med tanke på de tidligere spillerne som har kommet inn etter at Solskjær tok over United.

– For Manchester United ville det vært en helt perfekt signering ut fra hva de trenger. Bruno Fernandes ble hentet tidligere og har spilt bra. Harry Maguire kom inn i forsvaret før sesongen. Dersom de kunne fått en som Kane på topp ville United hatt en bra ryggrad, sa Neville.