Tøff start på Premier League-tilværelsen: – Tillater meg selv å miste fokus

Morten Haugdahl Lie

6. desember 2021

ArsenalAston VillaPremier League

Arsenal-stjerne Thomas Partey forteller i et åpent intervju at han er sin egen verste kritiker. Nå lover han å levere bedre prestasjoner.

Partey kom fra Atletico Madrid i oktober i fjor, men brukte store deler av sin første sesong på å tilpasse seg livet i Premier League.

Saken fortsetter under videoen

Ghaneseren slet også med skader og endte bare opp med 18 kamper for The Gunners i sin første sesong.

– Jeg gir meg selv fire av 10, fordi det er øyeblikk jeg virkelig kan skade det andre laget, men det er også øyeblikk hvor jeg tillater meg selv å miste fokus, sier Partey i et intervju med Sky Sports.

TAPTE DE FØRSTE TRE KAMPENE: Arteta og Arsenal snudde imidlertid formen og er for alvor med i kampen om topp 4. Foto: Matthew Childs / Action Images via Reuters

En ankelskade i pre-season gjorde at Partey gikk glipp av Arsenals tre første kamper denne sesongen. 28-åringen sier han har troen på at en periode med mange kamper på rad vil føre til bedre prestasjoner.

– Nå har jeg spilt kamper kontinuerlig og med flere kamper, med mer selvtillit, vil jeg kunne komme dit jeg ønsker å være.

Mandag kveld reiser Arsenal til Goodison Park for møtet med Everton. Med seier klatrer London-klubben opp på femteplass, ett poeng bak West Ham på den viktige fjerdeplassen.

Les også:

Tidligere Manchester City-stjerne fikk trenerrolle i Tottenham