To stjernespillere forlenger med Chelsea

Frank Lampard, Chelsea, England
Foto: Reuters / Paul Childs

Jørgen Haug

24. juni 2020

Champions LeagueChelseaFA CupPremier League

De meritterte spillerne Pedro og Willian har skrevet korttidskontrakter med Chelsea. Det betyr at de fullfører sesongen i London-klubben.

Det melder Chelsea på sine hjemmesider.

Saken fortsetter under videoen

Premier League-klubbene ble tidlig enig om at det skulle tillates å skrive korttidskontrakter med spillere på utgående kontrakt. Nå har Chelsea benyttet seg av denne avtalen.

– Dersom jeg må spille etter at min nåværende avtale har gått ut ville ikke det vært noe problem. Jeg vil være lojal mot klubben uansett, slik de alltid har vært lojal mot meg, uansett om jeg har kontrakt eller ikke, sa Willian kort tid etter at koronaviruset stanset sesongen.

Både Pedro og Willan hadde kontrakter som opprinnelig gikk ut 30. juni. Nå er det klart at de fullfører sesongen i blått, inkludert de resterende kampene i FA-cupen og Champions League.

Chelsea møter Leicester borte i kvartfinalen i FA-cupen på søndag. I Champions League gjenstår returoppgjøret i 1/8-delsfinalen mot Bayern München. Tyskerne vant det første oppgjøret 3-0 på Stamford Bridge. Det gjenstår åtte kamper av årets Premier League-sesong for manager Frank Lampard og hans lag.