Tidligere United-stjerne: Han er den beste unge spilleren i United

Foto: Дмитрий Голубович / Wikipedia

Men Romelu Lukaku tviler på en retur til Premier League en gang i fremtiden. Det svarer han på Twitter hvor Inter-spilleren deltok i en spørsmålsrunde.

spørsmål om hvem han vurderer som den beste unge spilleren hos United, pekte han ut 18 år gamle Mason Greenwood – som har 12 mål på 36 opptredener.

Saken fortsetter under videoen

– Den gutten er iskald, svarte Lukaku.

Lukaku lovpriser Mason Greenwood. Foto: Kane Brooker / Wikipedia

Belgieren plukket ut Tammy Abraham og Mason Mount da han ble stilt det samme spørsmålet om Chelsea, og var opptatt av å påpeke sin takknemlighet for begge sine tidligere klubber.

– Begge opplevelsene var gode. En klubb ga meg en mulighet til å komme til England og lære av mine idoler. Den andre kom på riktig tidspunkt for meg og hjalp meg til å ta et steg opp og spille i Champions League. Å spille på Old Trafford er noe du ikke kan beskrive, skriver Lukaku.

På spørsmål om spissen ville returnere til Premier League og Everton igjen, hintet Lukaku mer om en retur til Belgia.

– Jeg tror ikke det, men jeg elsket tiden min i Everton. Jeg vil helt sikkert spille fotball i Anderlecht igjen, svarte Inter-spissen.

Lukaku spilte for fire forskjellige klubber i Premier League før han signerte for Inter Milan i en avtale verdt 73 millioner pund i fjor sommer. Han scoret 113 mål på 252 kamper for Manchester United, Everton og West Brom. Han spilte bare to ligakamper for Chelsea.