Tidligere Tottenham-spiller klar for nyopprykket klubb

Danny Rose, Tottenham
Foto: Кирилл Венедиктов/Wikipedia

Isak Brønseth

17. juni 2021

OvergangerPremier LeagueTottenhamWatford

Danny Rose skal spille for Watford neste sesong. Venstrebacken returnerer til klubben han var utlånt til i 2009.

Dette bekreftet Watford på sin hjemmeside onsdag. Danny Rose har vært under kontrakt med Tottenham siden 2007, da han ble hentet til London fra Leeds United.

Saken fortsetter under videoen

Som Spurs-spiller har Rose vært utlånt til flere ulike klubber, deriblant Watford i 2009. Den nå 30 år gamle venstrebacken spilte da syv kamper for dem i Championship.

Senest var han på lån hos Newcastle United i 2019/20-sesongen, der han totalt spilte 13 kamper.

Nye eventyr

Gjennom sine år i Tottenham scoret Rose ti mål. Han spilte i to finaler for klubben som begge endte med tap. Først i Ligacup-finalen i 2015 mot Chelsea, og deretter i Champions League-finalen mot Liverpool i Madrid i 2019.

Nå går Rose gratis til Watford, etter at kontrakten hans i London var utløpt. Han har signert på en avtale som varer i to år.

Watford ble nummer to på fjorårets Championship-tabell, bak Norwich City. «The Hornets» var sist oppe på øverste nivå så sent som i 2019, og rykket direkte opp igjen forrige sesong.

Danny Rose har også spilt 29 kamper for det engelske landslaget siden han fikk sin debut i 2016. Mangelen på spilletid førte likevel til at han ikke fikk være med i troppen til sommerens EM.

Les også:

Kampoppsettet for den kommende Premier League-sesongen er klart

Storklubben forlenget kontrakten med omdiskutert spiller