Tidligere storscorer: – Salah er bedre enn både Ronaldo og Messi

Mohamed Salah, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Isak Brønseth

5. oktober 2021

LiverpoolPremier League

Mohamed Salah spilte en viktig rolle for Liverpool mot Manchester City i helgen. Chris Sutton var full av beundring for egypteren.

Salah sto først for den målgivende pasningen da Sadio Mané satte inn ledermålet for Liverpool etter 59 minutter. Deretter scoret 29-åringen selv målet som sendte de rødkledde opp i 2-1-ledelse. Etterpå scoret Kevin De Bruyne for Manchester City, og sørget for at oppgjøret endte uavgjort.

Saken fortsetter under videoen

Dagen etter kampen var Chris Sutton, som tidligere har spilt for klubber som Norwich City, Blackburn Rovers, Chelsea og Celtic, full av lovord om Salah.

– Akkurat nå er han verdens beste fotballspiller. Han er bedre enn både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, sa Sutton til BBC.

Toppscorer i Premier League

Mohamed Salah troner øverst på toppscorerlisten i Premier League med seks scoringer, som er like mange som Leicester Citys Jamie Vardy.

Målet mot Manchester City ble Salah spesielt hyllet for etter kampslutt. Han dro av flere City-spillere og skar inn fra høyre, før han satte ballen i mål med venstrebenet sitt.

– Tallene hans har vært sensasjonelle de siste månedene. At han gjør det der på den arenaen oppsummerer virkelig hvor fantastisk han er, sa Sutton.

Etter pausen med landslagskamper skal Liverpool møte Watford på Vicarage Road lørdag 16. oktober.

Les også:

Klubben bekrefter: Nå er han tilbake som manager i Premier League