Tidligere Premier League-stjerne sparket fra sin nye klubb etter tur til Dubai

Foto: Ronnie Macdonald / Wikipedia

Isak Brønseth

20. april 2020

ArsenalManchester CityPremier LeagueWest Ham

Samir Nasri (32) skal ha reist på ferie til Dubai midt i koronakrisen. Nå har han fått sparken av den belgiske storklubben Anderlecht.

Det melder den belgiske avisen La Dernière Heure. Det er også videreformidlet av engelske Daily Mail. Nasri skal ha dratt til Dubai mens store deler av verden er satt under strenge begrensninger som følge av koronautbruddet. Franskmannen skal ha reist uten å varsle klubben.

Saken fortsetter under videoen

Fikk sparken

Nå har han angivelig fått sparken på grunn av hendelsen. Anderlecht hadde gitt spillerne beskjed om å informere om hvor de befant seg under krisen. I tillegg var de forpliktet til å gjennomføre egentrening hver dag. Den tidligere Premier League-spilleren brøt dermed med klubbens bestemmelser, mens lagkameratene hans fulgte instruksjonene.

Angrepsspilleren har også vært i trøbbel tidligere. Da han i 2017 spilte for den tyrkiske klubben Antalyaspor, ble han utestengt fra all fotball i ett år på grunn av brudd på dopingreglementet. Nå rakk han bare å spille syv kamper og score ett mål i ligaen for Anderlecht. Tidligere i april ble det forøvrig bestemt at den belgiske toppdivisjonen avlyses på grunn av viruset.

Samir Nasri ble hentet til Arsenal fra Marseille i 2008. Fra 2011 til 2017 spilte han for Manchester City. I 2019 hadde han et kort opphold i West Ham United før ferden gikk videre til belgisk fotball. For City var han blant annet med på å vinne Premier League to ganger.