Tidligere Premier League-spiller ute i flere måneder

Foto: Ruaraidh Gillies/Wikipedia

Isak Brønseth

2. januar 2021

BarcelonaOvergangsrykterPremier League

Philippe Coutinho har vært gjennom en operasjon, og er ute i om lag tre måneder. 28-åringen har vært koblet til en overgang tilbake til Premier League i januar.

FC Barcelona bekrefter selv at Coutinho vil være ute av spill i cirka tre måneder. Dette på grunn av en skade i menisken, som han nå er operert for.

Saken fortsetter under videoen

Brasilianeren kom inn i andre omgang da Barcelona spilte 1-1 mot Eibar tirsdag. Han klarte ikke å bidra med mye, og ble i tillegg skadet da kampen var inne i overtiden.

Mindre sannsynlighet for overgang

Coutinho spilte for Liverpool fra 2012 til 2018, før han dro til Barcelona for 105 millioner pund. Suksessen i den spanske storklubben har derimot latt vente på seg, og Coutinho ble lånt ut til Bayern München forrige sesong. Der var han med på å vinne Champions League.

Denne sesongen har det vært spekulasjoner rundt en mulig overgang tilbake til Premier League. Arsenal er blant klubbene som er blitt nevnt som en mulig destinasjon for Coutinho. Når overgangsvinduet nå åpner i januer, virker dette nå mindre sannsynlig på grunn av skaden.