Tidligere Premier League-spiller klar for Eliteserien

Foto: Will Viles / Wikipedia

Jordon Mutch har i alt syv sesonger bak seg i Premier League. Nå skal engelskmannen spille for Aalesunds FK i Eliteserien.

Midtbanespilleren fra Derby i England er bare 28 år gammel. Den siste klubben han spilte for var sørkoreanske Gyeongnam FC. Nå har han vært uten fast beite helt siden juli 2019.

Saken fortsetter under videoen

Vært innom mange klubber

Mutch har spilt for flere engelske klubber, både i Premier League og Championship. Han huskes nok best for sine to sesonger i Cardiff City mellom 2012 og 2014, der han var med på å rykke opp til øverste nivå. I 2014 spilte han også med Ole Gunnar Solskjær som manager. Han startet sin profesjonelle karriere i Birmingham City. I tillegg har han blant annet vært innom Doncaster Rovers, Watford, Queens Park Rangers, Crystal Palace og Reading. Han har scoret syv mål i Premier League, alle sammen for Cardiff. Før oppholdet i Sør-Korea spilte han også en sesong for canadiske Vancouver Whitecaps i MLS. Mutch har representert England på fire aldersbestemte nivå, senest som U21-spiller i 2011. Nå har han signert en kontrakt med AaFK som binder han til Eliteserie-klubben til desember i år.

Foto: Will Viles / Wikipedia