Tidligere Liverpool-stjerne er under etterforskning

Foto: Светлана Бекетова / Wikipedia

Isak Brønseth

22. september 2020

BarcelonaLiverpoolPremier League

Luis Suárez etterforskes for å ha jukset på språktesten sin da han søkte om italiensk pass. 33-åringen var på vei mot en overgang til Juventus.

Flere medier, deriblant Goal, melder tirsdag at Italiensk politi skal ha åpnet etterforskning mot Luis Suárez. Dette på grunn av mistanke om at uruguayaneren jukset på sin språktest da han i sommer søkte om å få bli italiensk statsborger.

Saken fortsetter under videoen

Dette skal ha skjedd da Juventus forsøkte å signere Suárez fra Barcelona.

Juventus skal i denne anledning ha øynet muligheten til at spilleren kunne få italiensk pass, siden Suárez sin kone er italiensk statsborger. Klubben ville i så fall fått en fordel med tanke på antallet spillere fra utenfor Europa i troppen.

Den tidligere Liverpool-spilleren besto testen, men anklages nå for å ha jukset. Suárez skal ha visst om temaene for testen på forhånd, og hadde dermed en mye lettere oppgave med å bestå.

Før Suárez dro til Barcelona i 2014 spilte han for Liverpool i fire sesonger. Til tross for flere rykter om at han var på vei bort fra den spanske storklubben i sommer, har han fremdeles ikke funnet seg en ny klubb.

Les også:

Nå skal han prøve seg i den nederlandske toppdivisjonen