Superstjernen møtte ikke opp på trening for andre dag på rad

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Isak Brønseth

3. august 2021

OvergangsrykterPremier LeagueTottenham

Harry Kane har vært Tottenhams toppscorer i syv sesonger på rad. Nå forsøker 28-åringen å tvinge frem en overgang vekk fra klubben.

For andre dag på rad møtte ikke Kane opp på Tottenhams treningsfelt. Nå melder flere medier, deriblant BBC, at han kan han vente seg en bot for å ikke møte opp.

Saken fortsetter under videoen

Angrepsspilleren mener selv at han har en muntlig avtale med styreformann Daniel Levy om å få lov til å forlate Tottenham denne sommeren.

Mandag møtte han ikke opp for sin koronatest. Dermed er han også forhindret fra å trene sammen med de andre spillerne.

City er interessert

Regjerende ligamester Manchester City skal være det heteste alternativet når det gjelder en overgang for Kane. Guardiola og City er også ute etter Aston Villa-kaptein Jack Grealish.

Harry Kane var en viktig brikke i det engelske landslaget som nådde finalen i EM tidligere i sommer. Forrige sesong scoret han 33 mål i alle turneringer for Spurs, og ble klubbens toppscorer for syvende sesong på rad.

Totalt har han scoret 221 mål for Tottenham. Han er nummer to på toppscorerlisten gjennom tidene, kun slått av legenden Jimmy Greaves. Han spilte for klubben mellom 1961 og 1970, og scoret 266 mål.

Trofeer har det likevel blitt lite av for Kane og London-klubben. De tapte blant annet finalen i Champions League mot Liverpool i 2019. Han har også vært med på å tape to finaler i Ligacupen med klubben.

Tottenhams nye manager, Nuno Espírito Santo, har ikke omtalt den seneste utviklingen i situasjonen. Tidligere har han gitt uttrykk for at stjernespilleren er en del av hans planer foran den kommende sesongen.

Harry Kane har kontrakt med Tottenham fram til 2024, da han signerte en avtale på seks år tilbake i 2018. Tottenhams første kamp i Premier League er søndag 15. august mot nettopp Manchester City hjemme på Tottenham Hotspur Stadium.

Les også:

Tittelforsvarerne vant i seriestarten – erkerivalen tapte

Leeds-legenden Terry Cooper er død