Stortalentet signerte ny kontrakt med Manchester United

Foto: Kane Brooker / Wikipedia

Isak Brønseth

16. februar 2021

Manchester UnitedPremier League

Mason Greenwood har fått mye spilletid med Ole Gunnar Solskjær som manager. Nå har han bundet seg til klubben i fire nye år.

19-åringens nye kontrakt med Manchester United strekker seg fram til 2025. Dette ble bekreftet på klubbens hjemmeside tirsdag.

Saken fortsetter under videoen

– Dette viser helt åpenbart at de har stor tillit til meg her i klubben. Jeg skal gjøre mitt beste for å prestere enda bedre enn jeg gjorde forrige sesong. Selvfølgelig hjelper det å kunne lære av spillere som Édinson Cavani, som har kommet hit og vært veldig viktig for laget. Jeg følger med på han hver eneste dag og lytter i tillegg til det som Kieran McKenna, Ole Gunnar Solskjær og resten av trenerapparatet sier, sa Greenwood.

Imponerte mange

Greenwood gjorde seg bemerket da han spilte hele 31 kamper i Premier League forrige sesong. Han scoret også ti mål i ligaen, og 17 mål på de 49 kampene han spilte totalt.

Denne sesongen er statistikken hans litt mer beskjeden. Angrepsspilleren har kun bidratt med én scoring og én målgivende pasning på 18 kamper i ligaen. Han har ikke vært på scoringslisten i turneringen siden han satte inn det siste målet da Manchester United vant 3-1 mot West Ham United tidlig i desember.

For snart en måned siden storspilte han derimot i FA Cup-kampen mot erkerivalen Liverpool. Greenwood scoret ett mål og var nest sist på ballen da Marcus Rashford satte inn 2-1-målet, i en kamp som til slutt endte med 3-2-seier for United.

Les også:

Sir Alex Ferguson med rørende melding til Uniteds tidligere stortalent