Stortalentet ble ranet mens han serverte mat til sultne barn

Foto: James Boyes / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

17. desember 2020

ChelseaPremier League

Chelsea-forsvarer Reece James skulle gi gaver til veldedighet onsdag. Gavene, som var i bilen hans mens han serverte mat til sultne barn, ble imidlertid stjålet.

Den engelske landslagsspilleren kom tilbake til bilen sin etter et Felix Project-arrangement onsdag for å finne ut at vinduet på kjøretøyet hans var blitt knust, skriver Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

I bilen lå det gaver som han skulle donere til veldedighet senere på dagen.

– Nok en givende opplevelse med Felix Project i dag som serverer måltider til den yngre generasjonen. Forhåpentligvis sprer vi litt glede foran en utfordrende juletid. Dessverre ble jeg møtt med stor skuffelse da jeg kom tilbake til bilen min. Under arrangementet følte noen behov for å bryte seg inn og stjele gaver som jeg skulle gå og donere senere på dagen, skriver James i en Instagram-story.

RANET: Slik så bilruta til Chelsea-spilleren ut etter innbruddet. Foto: Skjermdump

Felix Project er en veldedig organisasjon i Storbritannia som sparer overskuddsmat fra leverandører og omfordeler den til veldedige organisasjoner.

James og Chelsea tapte tirsdag borte mot Wolverhampton. Førstkommende mandag skal klubben prøve å reise seg igjen hjemme mot West Ham i Premier League.