Storscoreren signerte ny kontrakt med klubben han elsker å spille for

Jamie Vardy feirer Leicester Citys utrolige ligagull i 2016. Foto: Peter Woodentop / Wikipedia

Isak Brønseth

26. august 2020

Leicester CityPremier League

Jamie Vardy har over flere sesonger vært en svært viktig del av Leicester Citys angrep. Nå er han bundet til klubben i tre nye år.

Det ble bekreftet på klubbens hjemmeside. Vardys nye kontrakt strekker seg frem til 2023.

Saken fortsetter under videoen

Spissen fylte 33 år i januar, og scoret hele 23 mål i Premier League denne sesongen. Leicester City ble nummer fem på tabellen, og skal med det ut i Europa League kommende sesong.

Totalt har Vardy stått for 129 nettkjenninger på 309 kamper for Leicester. Han er nummer fire på listen over de mestscorende spillerne i klubbens historie.

– Reisen jeg har vært gjennom med denne klubben er vanskelig å beskrive. Selv om vi har oppnådd mye, er det fortsatt mye mer vi kan få til her. De føles spesielt å få lov til å bli værende her i fremtiden også, sa Vardy.

Forkjærlighet for fansen

Engelskmannen signerte for Leicester i 2012. Da ble han hentet fra Fleetwood Town. Før det spilte han i Halifax Town, og har med det vært gjennom en ganske utrolig reise. i 2014 var han med på å vinne Championship med Leicester, før det hele toppet seg med det utrolige Premier League-gullet i 2016.

– Jeg elsker å spille fotball foran våre fans på King Power Stadium, og er glad for å fortsette denne reisen. Vi har et fantastisk lag som jeg tror kan bli enda bedre. Jeg kan ikke vente på å se hva vi kan oppnå de neste årene, sa Vardy.

Siden 2015 har han også vært en del av det engelske landslaget. Der har han scoret syv mål på 26 kamper. Han var både med i troppen til EM i 2016 og VM i 2018.

Les også:

Kan bli den første Leeds-spilleren på 16 år som spiller for England