Stjernespillerens agent: – Det er over for Pogba i United

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Isak Brønseth

7. desember 2020

Manchester UnitedOvergangsrykterPremier League

Paul Pogba har kun startet i fem ligakamper så langt denne sesongen. Nå hevder Mino Raiola at franskmannen vil forlate Manchester United.

Den anerkjente og ofte godt informerte journalisten Fabrizio Romano var først ute med å sitere Pogbas agent på Twitter.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg kan si at det er over for Paul Pogba i Manchester United, sa Raiola til den italienske sportsavisen Tuttosport, ifølge Romano.

Dette er ikke første gang Pogbas fremtid i klubben er usikker. 27-åringen har tidligere vært koblet til andre storklubber i Europa, deriblant Real Madrid.

Ofte på benken

Denne sesongen har den franske stjernespilleren kun startet fem kamper i Premier League for Manchester United. Totalt har han vært på banen i åtte ligakamper, og scoret ett mål. Han har også spilt fire kamper i Champions League, men stort sett har Pogba måttet nøye seg med å være en reserve på midtbanen.

Da han var yngre spilte Pogba først for United fra 2010 til 2012. Da gikk ferden videre til italienske Juventus, der han ble en av klubbens viktigste spillere. I 2016 ble han hentet tilbake til Manchester Untied for en rekordsum på 105 millioner euro. Midtbanespilleren har tidvis slitt med skader, og har ellers ikke levert slik som mange hadde forventet etter at han returnerte til England.