Stjernespilleren med beskjed til fansen: – Klar for utfordringen som kommer

Virgil Van Dijk, Liverpool, England
Foto: Action Plus / Alessandro Garofalo

Morten Haugdahl Lie

18. oktober 2020

LiverpoolPremier League

Liverpools Virgil van Dijk kommer til å være ute i lang tid, nå åpner han opp om skaden.

I lørdagens Merseyside-derby ble van Dijk offer for en stygg takling av Everton-keeper Jordan Pickford ti minutter ut i kampen.

Saken fortsetter under videoen

Søndag kveld tok Liverpool-stjernen til Instagram hvor han uttalte seg om skaden.

– Jeg har fullt fokus på rehabiliteringen og vil gjøre alt jeg kan for å være tilbake så fort som mulig. Til tross for den åpenbare skuffelsen, er jeg overbevist om at det i vanskelige tider ligger muligheter og med guds hjelp skal jeg sørge for å komme tilbake bedre og sterkere enn noen gang.

– I fotball som i livet, tror jeg at alt skjer av en grunn og det er viktig å holde nivået oppe både i gode og dårlige tider. Med støtten fra min kone, barn, familie og alle i Liverpool er jeg klar for utfordringen som kommer.

– Jeg vil takke alle for meldingene og støtten. Det har betydd veldig mye for meg og min familie. Jeg vil nå gjøre alt jeg kan for å støtte lagkameratene på alle måter jeg kan i ukene som kommer, mens jeg tar rehabiliteringen min dag for dag. Jeg kommer tilbake, skriver midtstopperen.

Klopp må nå ty til Joel Matip og Joe Gomez som erstattere for Van Dijk. I enkelte kamper har også Fabinho blitt omskolert som midtstopper.