Stjernen sørget for United-seier og den seneste PL-scoringen på ni år

Manchester United's Bruno Fernandes

Bruno Fernandes avgjorde kampen mot Brighton langt ut i overtiden. Dermed tok Solskjær og United sine første tre poeng for sesongen.

Oppgjøret hadde pågått i 101 minutter da Fernandes satte inn et straffespark. Manchester United vant 3-2 på bortebane mot Brighton & Hove Albion etter en jevnspilt kamp. Dette er den seneste scoringen i Premier League siden 2011, da Juan Mata scoret etter 103 minutter for Chelsea mot Norwich City.

Saken fortsetter under videoen

Imponerende statistikk

Fernandes forlenget med dette sin gode statistikk siden han ankom Manchester United og Premier League. På 16 kamper i ligasammenheng har han vært direkte involvert i 16 mål, med åtte scoringer og åtte målgivende pasninger.

Portugiseren slo også pasningen til Marcus Rashford i forkant av 1-2-målet etter 55 minutter, og ble kåret til banens beste spiller.