Stjerneforsvareren signerte ny kontrakt med Liverpool

Foto: Wikipedia

Isak Brønseth

25. august 2021

LiverpoolPremier League

Andy Robertson har vært en av Premier Leagues beste forsvarsspillere de siste sesongene. Nå har han signert på en ny avtale.

Det bekreftet Liverpool selv på sin hjemmeside. Kontrakten strekker seg framt til sommeren 2026. 27 år gamle Robertson kom til Liverpool i 2017, og ble hentet for bare åtte millioner pund. Nå har han spilt 177 kamper totalt for klubben.

Saken fortsetter under videoen

I tillegg til Robertson har også Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Alisson og Virgil van Dijk forlenget med Liverpool denne sommeren.

– Jeg ønsker å bli her så lenge som mulig. Familien min og jeg trives veldig godt i Liverpool. Vi elsker klubben og jeg er glad for at denne reisen fortsetter, sa Robertson.

Med Liverpool har han vunnet Premier League, Champions League, VM for klubblag og den europeiske Supercupen. Han har også blitt kaptein for det skotske landslaget, som var med i sommerens EM.

Skadet

Robertson har derimot hatt en trøblete start på sesongen. I treningskampen mot spanske Athletic Club 8. august pådro han seg en skade i ankelen.

Dermed var ikke venstrebacken på banen mot verken Norwich City i serieåpningen eller mot Burnley i helgen. Hans stedfortreder, greske Konstantinos Tsimikas, har derimot imponert, og Liverpool har gått seirende av banen i begge kampene.

Robertson er for øvrig tilbake i trening nå, og kan være med fra start igjen når de tar imot Chelsea på Anfield kommende lørdag.

Les også:

Liverpool-profil enig med ny klubb: Signerer trolig mandag