Solskjær og Guardiola kjemper om de samme stjernestopperne

Ole Gunnar Solskjær
Foto: Reuters / Phil Noble

Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har visstnok sett ut seg de samme to stopperne. Nå kan de bli krig om signaturen deres.

Det melder The Independent.

Saken fortsetter under videoen

Deres sjefsskribent Miguel Delaney skriver at Manchester United og Manchester City kjemper om de samme to midtstopperne: Napolis Kalidou Koulibaly og Inter Milans Milan Skrinia.

Begge klubbene er ute etter nye midtstoppere, og de to Serie A-spillerne skal visstnok stå høyt oppe på lista til de to Manchester-klubbene.

Prislappen på Koulibaly ligger visstnok på 70 millioner pund ifølge avisa. Før koronapandemien skal prisen ha vært på 100 millioner pund.

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho
Pep Guardiola. Foto: REUTERS / DARREN STAPLES

Det er svært usikkert hvor mye penger klubbene kan bruke i overgangsvinduet på grunn av pandemiens ringvirkninger. City venter i tillegg på en avgjørelse i CAS om de får lov til å spille i Champions League eller ikke.

United blir nok også en mer interessant destinasjon for spillere om de kvalifiserer seg til Europas gjeveste klubbturnering. Per nå er de nummer fem i ligaen, kun to poeng bak fjerdeplassen. I tillegg er de fortsatt med i Europa League.

Annonse

Extra Optical