Solskjær mener det er sannsynlig at Pogba blir værende

Ole Gunnar Solskjær
Foto: Reuters / Phil Noble

Isak Brønseth

14. mars 2020

Manchester UnitedOvergangsrykterPremier League

Etter 5-0-seieren på bortebane mot LASK Linz i Europa League torsdag hadde Ole Gunnar Solskjær noen klare svar på pressekonferansen.

Seieren i Østerrike ga United et veldig godt utgangspunkt før returoppgjøret på Old Trafford, som kan ende med å bli utsatt på grunn av coronaviruset.

Saken fortsetter under videoen

Ighalo scoret igjen

Da sluttsignalet gikk hadde United hadde fem forskjellige spillere på scoringslisten torsdag. Nigerianske Odion Ighalo scoret nok en gang da han satte inn det første for kvelden. Solskjær var full av lovord til 30-åringen, som har overrasket siden låneovergangen i januar. Kanskje kan vi få se Ighalo permanent i United neste sesong:

– Han har gjort sakene sine veldig bra når han har kommet inn og han kommer fortsatt bare til å bli bedre. Han har kvaliteter som vi trengte, og som vi fortsatt kommer til å trenge neste sesong. Så vi får se hva vi gjør, sa han

-Dere kan forvente at han blir værende

Paul Pogba var derimot enda ikke å se i kamptroppen til United, er fremdeles ute med skade. 26-åringen har vært gjenstand for mye diskusjon denne sesongen, og mange har spekulert i om han kommer til å forlate Old Trafford når alt er ferdigspilt. Også denne gangen ble dette tatt opp på pressekonferansen:

– Paul er vår spiller og han har et år igjen på kontrakten i tillegg til en opsjon på enda et år. Dere kan forvente at han blir her, sa Solskjær til det.

Foto: REUTERS / PHIL NOBLE