Solskjær får gjennomgå av tidligere Premier League-stjerner

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Manchester Uniteds signering av Odion Ighalo viser hvor klubben står for øyeblikket, mener de to tidligere Chelsea-spillerne.

Det er Eiður Guðjohnsen og Jimmy Floyd Hasselbaink som langer ut mot Uniteds aktivitet på overgangsmarkedet i den siste utgaven av Sky Sports podkast Transfer Talk. Odion Ighalo ble i slutten av januarvinduet hentet på lån fra kinesiske Shanghai Greenland Shenhua ut sesongen. Før dette var flere mer ettertraktede spillere knyttet til klubben. At man dermed endte på Ighalo mener de to tidligere angriperne illustrerer noe svært bekymringsverdig for Manchester-laget:

Saken fortsetter under videoen

– Ighalo må være verdens heldigste mann. Han reiser til Kina, ingen ser ham på to og et halvt år, før han plutselig får en låneavtale med Manchester United. Dette viser hvor langt bak de er sammenlignet med Liverpool, Manchester City og Chelsea, sier Hasselbaink.

Tiltrekker seg ikke lenger verdensklasse-spillere

Islandske Guðjohnsen mener at ingen av de beste spissene i verden lenger ønsker å spille for Manchester United. Hasselbaink er enig i at dette signaliserer et fall i status for storklubben som fremdeles har flest ligatitler i England:

– Det har lenge vært klart at de trenger en ny spiss. Jeg vet ikke hvor mye penger de kan bruke, men dette er Manchester United, fortsetter han.

Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE