Solskjær bekrefter etter rykteflom: – Han vil bli i Manchester United

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Morten Haugdahl Lie

24. november 2020

Manchester UnitedPremier League

Britisk presse har de siste ukene meldt at Dean Henderson vil dra ut på lån i januar for å få mer spilletid denne sesongen.

På mandagens pressekonferanse foran Champions League-kampen mot Istanbul Basaksehir fikk Solskjær spørsmål om framtiden til sin unge keeper.

Saken fortsetter under videoen

– Dean vil bli hos Manchester United og spille for Manchester United. Han trener veldig bra, han modnes. Han trener med, for meg, en av de beste keeperne i verden. Han har potensial til å bli en av de beste keeperne i verden, fortalte nordmannen

Dean Henderson, Sheffield United, England
HYLLES: Solskjær sier at Dean Henderson kan bli en av de beste målvaktene i verden. Foto: Jrppezza/Wikipedia

En journalist spurte så Solskjær om han forsto Hendersons desperasjon etter å spille, og antydet at det potensielt bare er en kamp for ham å spille, (Everton i Ligacupen), før året er over med mindre han får sjansen mellom stengene tirsdag kveld.

– Jeg kan ikke se logikken i at han bare skal spille en kamp til før jul. Vet du hvor mange kamper vi har? Jeg er helt uenig, svarte Solskjær.

Henderson fikk sin landslagsdebut for England mot Irland tidligere denne måneden. Han har kun fått tre kamper for Manchester United så langt denne sesongen.

Den unge keeperens siste opptreden for United kom i 2-1-tapet borte mot nettopp Istanbul Basaksehir i Champions League.