Slik skal Manchester City hedre Liverpool-spillerne

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho
Foto: Reuters / Darren Staples

Isak Brønseth

28. juni 2020

LiverpoolManchester CityPremier League

Liverpool har allerede sikret seg Premier League-tittelen syv serierunder før slutt. Når de møter Manchester City neste uke vil de bli møtt med respekt.

Torsdag 2. juli møtes de to lagene på Etihad Stadium. Manchester City-manager Pep Guardiola bekrefter overfor Sky Sports at ligamestrene vil bli møtt av City-spillere i æresvakt i forkant av oppgjøret.

Saken fortsetter under videoen

Da Guardiolas mannskap tapte 2-1 mot Chelsea torsdag denne uken ble kampen om gullet fullstendig avgjort. Dermed vant Liverpool sin første ligatittel siden 1990, og sin første i Premier League-æraen. Nå vil de motta en hyggelig oppmerksomhet fra sine rivaler.

– Selvfølgelig skal vi stå i æresvakt når de kommer på besøk. Vi mottar alltid Liverpool på en fantastisk måte, det kan de ikke klage på. Vi kommer til å gjøre det fordi de fortjener det, sa Guardiola.

Fokus på FA Cupen

Manchester City har nå fullt fokus på FA Cupen, der de skal spille kvartfinale mot Newcastle United i kveld. De er også med i Champions League. I mars slo de Real Madrid 2-1 på Santiago Bernabéu, og returoppgjøret skal spilles i august.

– Akkurat nå er det (FA Cupen) en prioritet fordi det er neste kamp, og dersom vi vinner kan vi komme oss til en semifinale på Wembley. Newcastle er også et godt lag, fortalte Guardiola.

Fikk du med deg denne saken?

Nordmannen kan ende opp i La Liga eller Scottish Premiership neste sesong