Slaktet både manageren og klubben: Dette sier ekspertene

Morten Haugdahl Lie

14. november 2022

Manchester UnitedPremier League

Cristiano Ronaldo møtte opp til intervju med Piers Morgan hvor han totalslaktet både Manchester United og Erik ten Hag. Dette har ført til sterke reaksjoner mot superstjernen.

Allerede før sesongen ble forholdet mellom Ronaldo og ten Hag småsurt. Portugiseren ville forlate klubben og møtte ikke opp til sesongoppkjøringen på grunn av familiære årsaker.

Saken fortsetter under videoen

Når han etter hvert kom inn i laget igjen, har prestasjonene uteblitt og spissen har ofte blitt benket denne sesongen. Det har 37-åringen likt dårlig.

Det er i en promoteringsvideo av et intervju med Piers Morgan, hvor Ronaldo nå går ut å kritiserer det meste i Manchester United.

Portugiseren forteller blant annet at han ikke respekterer ten Hag siden nederlenderen heller ikke har vist respekt for ham. I tillegg sier han at forrige sesongs midlertidige manager, Ralf Rangnick, var en uforståelig ansettelse. Klubbens utvikling er også under enhver kritikk.

TATT UT TIL VM: Cristiano Ronaldo skal spille sitt femte VM med Portugal i Qatar, men det spørs om han blir å se i Manchester United-trøye etter mesterskapet. Foto: Mahdi Zare/Fars News Agency

– Ydmyker seg selv

I kjølvannet av denne nyheten har flere Premier League-journalister og eksperter gått ut i sosiale medier.

– Ronaldos manglende selvinnsikt er utenfor skalaen. Han ydmyker seg selv, skriver den anerkjente The Athletic-journalisten James Pearce på Twitter.

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher har heller ikke latt seg imponere av Ronaldos kritikk.

– Ronaldo under Erik ten Hag: Offentliggjorde at han ønsket å forlate klubben, nektet å bli byttet inn, gikk fra benken og dro før kampen var ferdig, skriver han på Twitter.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst følger Manchester United tett. Han skjønner lite av Ronaldos uttalelser.

– Det er surrealistisk at han var kaptein for en uke siden og ser ut til å komme med en åpningssalve for å tvinge klubben til å gi ham betalt for det.

Nå spekuleres det i om Ronaldo blir å se i en annen klubb i januar. Mye tyder på at superstjernen er ferdig i Manchester United.

Les også:

Før VM i Qatar: Wales-sjefen med klar beskjed til Bale