Sjekk ut den nye United-stjernens vanvittige statistikker

Bruno Fernandes, Sporting CP, Portugal
Foto: REUTERS / PEDRO NUNES

Johannes Strand

1. februar 2020

Manchester UnitedOvergangerPremier League

Mye tyder på at Manchester Uniteds nyervervelse Bruno Fernandes er det som mangler på midtbanen til Ole Gunnar Solskjær.

Det er det britiske sportsanalyseselskapet Opta som melder om dette på sin Twitter-profil.

Saken fortsetter under videoen

Manchester Uniteds nye stjerne, Bruno Fernandes, har herjet i den portugisiske serien de siste sesongene. Opta melder at han topper flere statistikken i den hjemlige serien, der han har spilt for Sporting CP.

Midtbanespilleren er den som har hatt flest målinvolveringer (67), flest mål fra utsiden av 16-meteren (9), skapt flest målsjanser (239), flest skudd (271) og flest skudd på mål (114).

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United trenger sårt kreative spillere på midtbanen som kan sørge for flere målpoeng. Mye tyder på at de har funnet en diamant i Portugal som kanskje kan være akkurat det de trenger på midten.

All denne statistikken er fra starten av 2017/2018-sesongen frem til i dag.

Det var denne uka både Manchester United og Sporting meldte at Bruno Fernandes er klar for de røde djevlene. Han har siden i sommer vært linket til klubben, men det er først nå i januar at de britiske anerkjente journalistene meldte om gjennombrudd i overgangssagaen.

Fernandes spiller for det meste i en offensiv rolle på midtbanen. 25-åringen står med 19 kamper og to mål for det portugisiske landslaget.

Han har spilt totalt 137 kamper for Sporting. På de kampene har Fernandes notert seg for 63 mål og 52 assist.

Tidligere har han spilt for italienske Udinese, Sampdoria og Novara.

Foto: REUTERS / PEDRO NUNES