Sanchez ikke ønsket videre i Italia. Nå har en engelsk klubb vist interesse for ham

Foto: Кирилл Венедиктов / Wikipedia

Alexis Sanchez’ fremtid er svært usikker. Inter Milan ønsker ikke å ha chileneren med videre, men en engelsk klubb har vist interesse.

Det er FC Inter News som melder dette. Sport Witness har skrevet om saken.

Saken fortsetter under videoen

En kilde forteller nemlig at West Ham har tatt kontakt med Sanchez sin agent Fernando Felicevich. Den engelske klubben undersøker muligheten for en overgang, og har derfor sendt ut noen følere om hvorvidt chileneren er villig til å gå ned i lønn. West Ham har nemlig ikke muligheten til å betale like høy lønn som Manchester United gjør.

Ole Gunnar Solskjær har tidligere uttalt at Sanchez skal tilbake til Manchester i sommer. Uansett svirrer ryktene om en United-exit, ettersom hans første periode i United-drakta var en gedigen skuffelse.

Denne sesongen har Sanchez vært utlånt til italienske Inter Milan. Han står med en scoring og tre målgivende pasninger på 15 kamper.

Hvorvidt kilden til FC Inter News er troverdig eller ikke, er usikkert. West Ham-ryktet bør derfor sees på med kritiske øyne. Etter alt å dømme vil det nok dukke opp en god del rykter omkring Sanchez fremtid i tiden fremover.