Rasende Klopp enig med dommers omdiskuterte avgjørelse

Jürgen Klopp, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

28. november 2020

LiverpoolPremier League

Liverpool så ut til å innhente nye tre poeng i lørdagens kamp mot Brighton, men på overtid utlignet Brighton på straffespark.

Etter at klokken bikket 90 grep VAR inn og dommer Stuart Attwell måtte kikke på skjermen før han blåste straffespark til vertene. Andy Robertson bommet tilsynelatende på ballen og traff Danny Welbeck istedet. Pascal Gross gjorde alt rett mot Allison og satte ballen i mål. Før det hadde Liverpools Diogo Jota sendt bortelaget i føringen.

Saken fortsetter under videoen

– Etter min mening skulle vi hatt tre poeng. Jeg føler vi står her hver uke og kommenterer hendelser…jeg ønsker ikke å havne i trøbbel, men for meg er ikke det straffespark, sier Liverpool-kaptein Jordan Henderson til BBC etter kampen.

UENIG MED DOMMER: Jordan Henderson var ikke enig i straffesituasjonen. Foto: John Jones/Wikipedia

Manager Jürgen Klopp var rasende etter kampen.

– Dommeren blåste og jeg synes avgjørelsen var riktig. Dere prøver å skape overskrifter på min bekostning. Ikke se slik på meg. Dere prøver hele tiden. Jeg sier jo at det er straffespark og du er ikke glad. Hva vil du høre? Du kan svare deg selv, sier en rasende Klopp.

Veteranen av med skade

James Milner ble byttet inn for Neco Williams iløpet av kampen, men måtte av et kvarter før slutt med det som så ut som en hamstringskade. I verste fall blir han ute i flere uker i det et hektisk desember-program går av stabelen.

NY SKADE: James Milner måtte forlate banen med en hamstringskade lørdag. Foto: Wikipedia

Det er dårlig nytt for Liverpool som fortsatt må klare seg uten Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez.

Etter dagens uavgjortresultat leder Liverpool Premier League ett poeng foran Tottenham med en kamp mindre spilt.