Rangnick og Manchester United røk ut av Champions League

De røde djevlene åpnet best og styrte mye av kampen, men fikk se et effektivt Atletico gå videre i Champions League.

Hjemmelaget var det førende laget og hadde de største sjansene i første omgang. Likevel var det spanjolene som kunne juble før pause.

Saken fortsetter under videoen

Antoine Griezmann svingte inn et innlegg, på bakerste stolpe sto Renan Lodi og stanget Atletico i føringen etter 41 minutter.

VIKTIG I BEGGE OPPGJØRENE: Lodi hadde også assist forut for målet til Joao Felix i det første oppgjøret. Foto: Wikipedia

I andre omgang tok United styringen igjen, men slet med å få det til å stemme like bra som i første omgang.

Like før timen spilt fikk Sancho en mulighet. På hel volley blåste kantspilleren ballen over mål fra hjørnet av femmeteren.

Manchester United's Bruno Fernandes
BLE OFRET DA UNITED JAGET UTLIKNING: Bruno Fernandes var tydelig misfornøyd med å bli tatt av. Foto: Jason Cairnduff / Action Images

Kvarteret før slutt steg Varane til værs, franskmannen med omgangens største sjanse da Jan Oblak måtte ut i full strekk for å redde headingen.

De siste ti minuttene ble et kaos, men United fikk ikke utligningen de trengte for å gå til ekstraomganger. Dermed vinner Atletico 1-0, (2-1 sammenlagt), og er klare for kvartfinalene i Champions League.

Manchester United jager en topp fire-plassering i Premier League, og skal i aksjon igjen mot Leicester lørdag.