PL i kontakt med myndighetene: Denne kampen kan bli den første med tilskuere

Foto: Cléria De Souza / Wikipedia
12. juni 2020 - 15:35
Premier League

Premier League starter igjen bak lukkede dører neste uke, men planer er allerede diskutert for at supportere skal få lov til å komme tilbake på stadionene.

Det skriver den britiske avisen The Mirror.

Representanter fra Premier League, sammen med ledere fra andre store idretter, har møtt myndigheter og medisinske representanter for å undersøke muligheten for å la supportere komme tilbake.

Avisen hevder at La Liga-president Javier Tebas skal ha uttrykt at han håper at stadioner blir 10 eller 15 prosent okkupert innen slutten av denne sesongen.

Med tanke på smittetallene i Storbritannia, virker det scenarioet veldig usannsynlig for Premier League.

Kan bli tilskuere neste sesong

Sesongen 2020/2021 starter etter alle solemerker bak lukkede dører. Det jobbes likevel med planer for å la tilskuere komme på kamp iløpet av sesongen. Blant annet er det snakk om å la tilskuere komme på FA Cup-finalen 1. august.

Alle klubbene skal ha fått presentert planene om ha publikum på FA Cup-finalen, og klubbene rapporteres å ha gitt sin fulle støtte til dem.

Å la noen tilskuere komme tilbake vil være helt avhengig av tillatelse fra regjeringen og av en tilnærmet smertefri gjenopptakelse av Premier League-sesongen.