Ønsket seg en ny utfordring i fjor: Nå kan stjernen gjøre helomvending

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Morten Haugdahl Lie

9. juli 2020

Manchester UnitedPremier League

Ole Gunnar Solskjær håper Paul Pogba vil signere en ny kontrakt med Manchester United og spille en viktig rolle i klubbens fremtidige suksess.

Det skriver den engelske avisen Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

VM-vinneren gjorde bare åtte opptredener i alle konkurranser i løpet av en skadepreget sesong før koronaviruset gjorde at hele landet havnet i lockdown.

Etter gjenopptakelsen av sesongen har Pogba vært glimrende for United, nå håper Solskjær på en forlengelse av kontrakten til franskmannen.

– Jeg kan ikke kommentere diskusjoner mellom spillere og klubben, men selvfølgelig ønsker vi å beholde de beste spillerne, sier Solskjær.

På kort tid har Scott McTominay og Nemanja Matic forlenget sine kontrakter med klubben.

– Vi ønsker å bygge en tropp for fremtiden, Scott og Nemanja er i lignende posisjoner, men i forskjellige stadier av karrieren. Scott er i starten og Nemanja er virkelig en spiller med erfaring.

– Vi trenger også spillere i mellomgruppen, så forhåpentligvis kan vi gjøre noe. Jeg vet at siden Paul kom tilbake fra skade, ser han bedre og bedre ut. Han bare koser seg med fotballen, så la oss se hva vi får til, forteller Solskjær.

Pogba har lenge vært koblet med en overgang til Real Madrid og Juventus. I tillegg avslørte han i fjor at han lette etter en ny utfordring i karrieren.

United skal også være ute etter å forsterke troppen med nye spillere i sommer. Både Jadon Sancho og Jack Grealish er linket til en overgang til klubben.