Ønsker seg tilbake til engelsk fotball: – Den største klubben jeg har spilt for

Ronnie Macdonald / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

24. januar 2020

ArsenalOvergangsrykterPremier LeagueSpaniaVillarreal

Arsenal-yndlingen Santi Cazorla har fortalt at han gjerne kunne tenkt seg en retur til Arsenal. Han er også full av lovord om Arsenals nye trener, Mikel Arteta.

Cazorlas siste tre år i Arsenal var mye plaget av skader og midtbanespilleren synes slutten av oppholdet var trist.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg vet ikke om det er mulig men jeg vil spille en siste kamp for Arsenal før jeg legger opp. Jeg fikk ikke sagt et skikkelig farvel. Arsenal er den største klubben jeg noen gang har spilt for og jeg er stolt av å ha spilt der.

–  Jeg vil gjerne bli en del av Arsenal-familien igjen, fortalte Cazorla til Goal.

Santi Cazorla spilte 180 kamper på seks år i Arsenal.

Kan bli en stor manager

Arsenal ligger på 10. plass i årets Premier League. Villarreal-spilleren Santi Cazorla tror sin gamle lagkamerat i Arsenal kommer til å levere varene.

– Jeg visste at han ville bli en manager i fremtiden. Han viste virkelig lederskap i garderoben da vi spilte sammen. Jeg mener han kommer til å bli en stor manager, sier Cazorla.

35-åringen legger til at det ikke er enkelt å lede en klubb som Arsenal.

– Tankene går fortsatt tilbake til Arséne Wenger. Det er vanskelig å si hvor lenge Mikel kan være i Arsenal men jeg håper han får en fin managerkarriere der. Han er perfekt for klubben og jeg håper han leder laget på best mulig vis.

Sikter på Europa

Cazorla har spilt 20 kamper for den gule ubåten og står samtidig med 9 mål. Han forteller at Villarreal skal tilbake til gamle høyder.

– Vårt mål er å spille ute i Europa igjen. Vi har gjort det bra der før og jeg tror vi kan gjøre det bra igjen.

Det er ikke lenge siden midtbanespilleren fikk beskjed av legene om at han aldri kunne spille fotball igjen. Nå spiller han på landslaget til Spania og briljerer for Villarreal i La Liga.

Foto: Ronnie Macdonald/Wikipedia.