Omstridt Premier League-kaptein nekter å trene med klubben

Foto: Franziska / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

19. mai 2020

Premier LeagueWatford

Watford-spissen Troy Deeney har gitt tydelig beskjed om at han ikke blir å finne på treningsfeltet når klubben starter opp med treninger denne uken.

Premier League-klubbene kan begynne å trene i mindre grupper fra og med tirsdag denne uken. Deeney har derimot ikke tenkt å ta turen til trening.

Saken fortsetter under videoen

– Vi skal gjenoppta treningen denne uken. Jeg har sagt at jeg ikke kommer. Det har ingenting å gjøre med økonomiske forhold, sier Premier League-profilen ifølge Sky Sports.

Nyfødt sønn i risikogruppe

Engelskmannen forteller videre at problemer omkring sin nyfødte sønn skaper bekymring. Sønnen er fem måneder gammel og sliter med pusteproblemer.

– Jeg vil ikke komme hjem og sette ham i ytterligere fare, sier Deeney som forteller at spillerne skal komme til trening ferdig skiftet og må returnere hjem i det samme tøyet.

Han frykter også at sin egen bakgrunn gjør at han kan ta med sykdommen hjem.

– Fargede, asiater og folk med blandet etnisk bakgrunn har fire ganger så stor sjanse for å få denne sykdommen, og vi har dobbelt så stor sjanse for å bli alvorlig syke, sier kapteinen.

Tyske Bundesliga er i gang igjen etter å ha trent i mindre grupper fra 8. april. Det rapporteres at flere spillere i Premier League skal ha blitt inspirert til å gjøre det samme.

Planlagt dato for første kamp etter avbrytelsen i ligaen er 12. juni.