Nysigneringen kåret til månedens spiller i Premier League

Manchester United's Bruno Fernandes
Foto: Jason Cairnduff / Action Images

Jørgen Haug

16. mars 2020

Manchester UnitedPremier League

Bruno Fernandes er kåret til månedens Premier League-spiller for februar. På tre seriekamper bidro portugiseren med ett mål og to målgivende pasninger i sine første uker som Manchester United-spiller.

Mandag kunngjorde Premier League at Manchester United-spilleren er blitt kåret til månedens spiller for februar. Portugiseren utgjorde en forskjell umiddelbart etter overgangen fra Sporting i januar.

Saken fortsetter under videoen

Premier League-debuten kom allerede 1. februar, da det ble 0-0 hjemme mot Wolverhampton hjemme på Old Trafford. I den viktige bortekampen mot Chelsea bidro Fernandes med en målgivende pasning i 2-0-seieren. Hjemme mot Watford den 23. februar ble Fernandes kampens store spiller med ett mål og en assist.

Hovedpersonen selv beskriver Watford-kampen som en helt spesiell opplevelse:

– Når du kommer til en ny klubb har du alltid lyst til å score, og det første målet er spesielt. Jeg er veldig fornøyd med starten min i klubben. Nå må jeg jobbe enda hardere for å bli bedre, sa Fernandes da han ble overrakt prisen.

Den tidligere Sporting-spilleren forteller om en drøm som går i oppfyllelse:

– Jeg har alltid drømt om å spille for Manchester United, og å være på Old Trafford er den største drømmen i karrieren min, forteller midtbanespilleren.

Første United-vinner på over et år

Bruno Fernandes er første Manchester United-spiller til å vinne prisen siden Marcus Rashford gjorde det samme i januar 2019. Han er første United-spiller til å vinne prisen i sin debut-måned siden Anthony Martial gjorde det samme i september 2015.

Fernandes er første portugiser til å vinne prisen på 11 og et halv år. Daværende Chelsea-spiller Deco var den forrige. Det var i august 2008.

Foto: Jason Cairnduff / Action Images