Ny vending i Sancho-saken: Dårlig nytt for United-fansen

Ed Woodward, Manchester United, England
Foto: Reuters / Jason Cairnduff

Jadon Sancho er utvilsomt høyaktuell for Manchester United. Men det er ikke sikkert det går så raskt som man først trodde.

Etter mange positive rapporter om en mulig overgang for Jadon Sancho til Manchester United, kom det noen motstridende meldinger tirsdag kveld.

Saken fortsetter under videoen

Flere journalister melder nå at det ikke er så nære en overgang for Dortmund-stjernen som man først skulle tro. Blant de som melder dette er BBCs anerkjente journalist Simon Stone.

Det virker som noen i United-leiren har lekket litt informasjon til Stone og flere britiske journalister. Og fellesnevneren er at United truer med å trekke seg fra forhandlingene.

I tillegg skriver Stone at United ikke ønsker å betale skyhøye lønninger, noe de har brent seg på tidligere (les: Alexis Sanchez). For øvrig har klubben nå snart fått kvittet seg med Sanchez sine lønninger. Han skal visstnok være nære en permanent overgang til Inter Milan. Da vil det bli frigitt store midler til en mulig Sancho-overgang. Det skal visstnok være snakk om 50 millioner pund over to år i innsparte midler hvis Sanchez faktisk drar fra klubben. Flere medier melder dette.

Både Fabrizio Romano og Christian Falk, begge to troverdige journalister, melder at Sancho og United er enige om en kontrakt. Den skal visstnok strekke seg til 2025. Nå handler det om at klubbene må bli enige om en overgangssum og hvordan den skal gjennomføres. Da snakker man om å betale 120 millioner euro over en lengre periode (flere bolker, bonusordninger osv.).

Det har tidligere vært snakk om en frist, nærmere bestemt 10. august. Men denne behøver ikke å være reell.

Uansett for United-direktør Ed Woodward og hans menn noen avgjørende dager og uker fremover. Om det lykkes, vil Sancho ikle seg den røde drakta i løpet av året.