Ny skadesmell for Aston Villa-kapteinen

Isak Brønseth

9. april 2021

Aston VillaPremier League

Jack Grealish var på vei tilbake fra skaden han pådro seg i februar. Nå er det derimot klart at han må vente på sidelinjen i to uker til.

Dette ble klart på pressekonferansen med Villa-manager Dean Smith i forkant av ligakampen mot Liverpool i helgen.

Saken fortsetter under videoen

– Han er ikke spilleklar. Både jeg og Jack var optimistiske, og trodde vi ville få han tilbake tidligere enn det kanskje var grunnlag for. Derfor er han nå ute i om lag to nye uker, fortalte Smith til blant annet BBC.

I Premier League har Grealish bidratt med seks mål og ti målgivende pasninger denne sesongen. 25-åringen har ikke vært på banen for Aston Villa siden de spilte 0-0 i bortekampen mot Brighton & Hove Albion den 13. februar.

– Han så veldig bra ut på trening, men han tålte ikke belastningen. Vi må nok lette litt på den de neste ukene, slik at vi får han tilbake. Vi vet at dette ikke er en langtidsskade, men det gikk nok litt for raskt denne gangen. Både Jack og oss andre ville så gjerne ha han tilbake fra skade nå, fortalte Smith.

Grealish mister ikke bare oppgjøret mot Liverpool på Anfield. 25-åringen står også i fare for å miste kampene mot Manchester City og West Bromwich Albion. Aston Villa er for øyeblikket nummer ni på Premier League-tabellen.

Les også:

På Champions League-plass: Moyes mister nok en nøkkelspiller med skade i flere uker

Stefan Johansens lagkamerat suspendert i flere kamper etter kontroversiell situasjon