Ny kontrakt for nordmannen

Jørgen Haug

13. februar 2020

NorwichPremier League

Alexander Tetteys kontrakt med Norwich gikk opprinnelig ut til sommeren. Nå har 33-åringen forlenget kontrakten med ytterligere ett år.

Tettey kom til Norwich fra Rennes sommeren 2012. Han er den spilleren i dagens Norwich-tropp som har vært i klubben lengst, og står med 228 kamper for klubben.

Saken fortsetter under videoen

– Det er stort for meg. Det føles så godt for meg å være i Norwich og familien min er glad. Når familien min er glad, er jeg glad. Jeg har vært her i flere år nå, så det er ingenting nytt for meg, men det er stort og veldig positivt for meg, sier Tettey selv om kontraktsforlengelsen til Norwichs hjemmeside.

Fornøyd Farke

Norwich-manager Daniel Farke er svært fornøyd med at trønderen blir et år til i klubben. Tyskeren mener at Tettey blir bedre og bedre med årene.

– Alex er bedre enn noen gang. Han har forbedret spillet sitt på mange områder, blant annet pasningsspillet. Hans taktiske forståelse har alltid vært i toppklasse. Han er utrolig viktig for oss, skryter Farke.

Denne sesongen har nordmannen spilt 19 seriekamper i Premier League. Tettey startet sesongen på benken. Hans første start for sesongen kom i 3-2-skalpen hjemme mot Manchester City 14. september. Siden den gang har midtbanespilleren startet nesten alle kampene for de The Canaries. I flere av kampene har han vikariert som kaptein.

Nå må Tettey og laget samle poeng for å unngå at det blir Championship neste sesong. De har syv poeng opp til trygg plass på tabellen. Til helgen venter Liverpool hjemme på Carrow Road.

FOTO: Norwich / Twitter (skjermdump)