Norges nye Premier League-stjerne ble fullstendig satt ut

Sander Berge, Genk
Foto: TT News Agency/Reuters

Johannes Strand

10. februar 2020

Premier LeagueSheffield United

Måten Sander Berge har blitt tatt imot på i Sheffield United gjør at nordmannen sliter med å finne ord. I helga debuterte han på hjemmebane.

Sander Berge gjorde en stygg feil som sørget for baklengsmål i den første hjemmekampen hans for Sheffield United. Likevel ble det seier og sifrene 2-1. Nordmannen startet kampen, før han ble byttet ut i det 61. spilleminuttet.

Saken fortsetter under videoen

Sheffield United ligger for øyeblikket på en femteplass på tabellen, men har én kamp mer spilt enn Tottenham som ligger kun to poeng bak.

Til TV 2 forteller Berge at han har blitt tatt imot på en helt utrolig måte i klubben. Faktisk sliter han med å finne ord for å beskrive velkomsten på.

– Det har vært en fantastisk uke. Man er litt ordløs. Man har ikke mye å komme med. Jeg er litt satt ut av måten klubben har tatt meg imot og den varme velkomsten fra fans og spillere og hele klubben. Men det gjør det lettere for meg å komme inn og spille med mine kvaliteter, sier Berge til TV 2 etter kampen mot Bournemouth.

Berge debuterte borte mot Crystal Palace. Også det endte med seier for nordmannens lag. Den norske 21-åringen spilte fra start av i den kampen også, før han ble byttet ut etter 67 minutter.

Neste kamp for Berge og Sheffield United er hjemme mot Brighton 22. februar.

Allerede har Berge fått sin egen sang. Den kan du høre lengre ned i saken.

Slik lyder sangen:

He’s Norwegian, he plays for the Blades with John Egan, we’re playing in Europe next season, with Sander Berge!

Foto: TT News Agency/Reuters