Nordmannen valgte bort Manchester United etter «spesiell video»

Erling Braut Haaland, Dortmund, Tyskland
Foto: REUTERS/Jon Nazca

Manchester United ble valgt bort av Erling Braut Haaland etter at nordmannen fikk se et videoklipp av Dortmunds Michael Zorc.

Haaland var tippet å bli Manchester United-spiller i januar. Mye på grunn av at Ole Gunnar Solskjær styrer skuta i den røde delen av Manchester.

Saken fortsetter under videoen

Nordmannen var til og med på besøk på Uniteds treningsanlegg før han til slutt valgte Dortmund og Bundesligaen. Der har han scoret åtte mål på fire kamper.

Dortmunds sportsjef, Michael Zorc, letter nå på sløret og forteller til tyske Bild hvorfor Haaland valgte Dortmund foran Manchester United.

– Jeg viste han en video av den «gule veggen». Han så ut til å like den. Det er ingen hemmelighet at de største klubbene var ute etter han, derfor måtte vi gjøre alt i vår makt for å få tak i han, fortalte Zorc.

Sportsjefen følte seg som et barn like før avtalen var i boks.

– Jeg var som en liten gutt da jeg snakket med Mino Raiola (Haalands agent), på telefonen for å ferdigstille avtalen, fortalte Zorc.

Mens Dortmund har nytt bra av Haalands ankomst, måtte United tilbake til tegnebrettet for å finne andre angripere.

Etter å ha mistet Marcus Rashford med skade, ble Odion Ighalo hentet på lån på Deadline Day, men var ikke i troppen til kampen mot Wolverhampton 2. februar.

Foto: REUTERS/Jon Nazca