Nordmannen utelukker overgang til spansk storklubb

Alexander Sørloth, Crystal Palace, England
Foto: REUTERS / IAN WALTON

Alexander Sørloth har banket inn scoringer hele sesongen så langt for Trabzonspor. Nå har den spanske giganten Real Madrid angivelig fått øynene opp for nordmannen.

Det er den spanske avisen AS som tirsdag melder at Real Madrid har undersøkt 24-åringen nærmere. Så langt denne sesongen har Sørloth scoret 19 mål på 23 kamper i tyrkiske Süper Lig. Han er toppscorer i ligaen.

Saken fortsetter under videoen

Flere klubber interessert

Sørloth er på lån hos Trabzonspor fra Crystal Palace. Premier League-klubbene Newcastle, Aston Villa og Sheffield United skal også være interesserte i å signere nordmannen. Nå skal også Real Madrid være interessert i storscoreren fra Trondheim. Ifølge AS kan Sørloth være en billig erstatter for Mariano Díaz. På spørsmål om en mulig overgang til Madrid svarte Sørloth følgende:

– Jeg har hørt om ryktene, det er alltid mange av dem. Jeg blir alltid fortalt om klubber som kan være interessert. Likevel er jeg kun fokusert på det som skjer her med Trabzonspor. Vi har et stort ønske om å vinne ligaen denne sesongen, og det ville være uprofesjonelt av meg å snakke om noen overgang for øyeblikket.

Foto: REUTERS / IAN WALTON