Nordmann involvert i helt utrolig situasjon da Premier League ble sparket i gang igjen

Ørjan Nyland, Aston Villa, England
Foto: REUTERS / REBECCA NADEN

Johannes Strand

18. juni 2020

Aston VillaPremier LeagueSheffield United

Aston Villa tok imot Sheffield United til den første Premier League-kampen etter koronapausen. Midt i begivenhetens sentrum var en nordmann.

Både Ørjan Håskjold Nyland og Sander Berge startet kampene for henholdsvis Aston Villa og Sheffield United onsdag kveld. Endelig var det duket for Premiere League-fotball igjen, men allerede i førsteomgangen skjedde det noe helt merkelig.

Saken fortsetter under videoen

Nyland rotet nemlig ballen inn over egen strek, men hawk-eye-teknologien sviktet fullstendig. Dermed ble det aldri noe mål for Sheffield United, selv om det egentlig burde blitt 0-1. Både TV-kommentatorer, eksperter og supportere på sosiale medier ble helt sjokkert over den utrolige situasjonen. Sluttresultatet ble for øvrig 0-0.

Firmaet som står bak mållinjeteknologien har i etterkant av kampen kommet med en unnskyldning. Nedenfor kan du lese hva de sier om den bisarre hendelsen:

Ettersom Dean Henderson holdt nullen nok en gang onsdag kveld, er han nå den keeperen sammen med Burnleys Nick Pope som står med flest smultringer i Premier League denne sesongen.