Nedslående nyheter for Solskjær og United. Stjernespiller ute i flere måneder.

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Johannes Strand

20. januar 2020

Manchester UnitedPremier League

Som om ikke Liverpool-tapet var skuffende nok, ser det nå ut som Marcus Rashford blir nok ute i lengre tid enn først fryktet.

Saken fortsetter under videoen

Marcus Rashford har kanskje vært Manchester Uniteds aller viktigste spiller denne sesongen. Mot Wolverhampton i FA-cupen fikk han seg nok en smell i ryggen. Skaden gjorde at han måtte forlate banen. Til Sky Sports i forkant av kampen mot Liverpool sa Ole Gunnar Solskjær at han forventer Rashford ute i flere uker.

– Han har forverret ryggskaden sin. Jeg forventer ikke at han er tilbake de neste ukene, sa Solskjær til Sky.

Den anerkjente engelske journalisten Henry Winter i The Times meldte søndag kveld at Rashford fort kan være ute i flere måneder.

– Han er forventet å være ute i to til tre måneder, skriver Winter, som viser til både en forverret ryggskade og en ankelskade for United-angriperen.

Rashford har spilt 31 kamper for United i alle turneringer denne sesongen. Han har notert seg for 19 mål og fem målgivende pasninger.

United.no-journalist Eivind Holth viser til at angriperen har vært involvert i hele 52 % av Uniteds mål i Premier League denne sesongen.

Nedenfor kan du se hva Rashford selv twitret like før North West Derby søndag kveld. Kampen endte med seier til Liverpool og sifrene 2-0 på Anfield. Målscorere var Virgil Van Dijk og Mohamed Salah.

Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF