Nå topper supertalentet denne imponerende statistikken

Isak Brønseth

10. juli 2020

Manchester UnitedPremier LeagueStatistikk

Mason Greenwood (18) fortsatte å imponere da Manchester United valset over Aston Villa torsdag kveld. Unggutten er spesielt god til å avslutte angrep.

Ole Gunnar Solskjærs mannskap vant hele 3-0 på bortebane mot bunnlaget Aston Villa. Fem minutter på overtid av første omgang sendte Greenwood en ny suser i mål, og gjorde med det 2-0.

Nå er han den spilleren som har scoret flest mål utenfor 16-meteren i Premier League denne sesongen, med fire fulltreffere. Totalt har 18-åringen scoret ni mål på 27 ligakamper. Til sammenligning har for eksempel Arsenals Alexandre Lacazette og Liverpools Roberto Firmino kun scoret åtte hver. Tottenhams Son Heung-Min har like mange.

I Rooney sine fotspor

Greenwood er også den andre tenåringen i Manchester Uniteds historie etter Wanyne Rooney til å score i tre ligakamper på rad.

Portugiser i form

I tillegg fortsetter Bruno Fernandes å imponere for Manchester-klubben. Han scoret først selv på straffe, og slo den målgivende pasningen til Paul Pogba da franskmannen satte inn 3-0. Fernandes står dermed med syv mål og seks målgivende pasninger på sine første ti ligakamper i United-drakta.